de din vremuri de demult

Peste câteva zile se împlinesc 19 ani de când mi-am început aventura audiovizuală. Înainte de asta avusesem parte de o scurtă uvertură la Curierul Naţional, ca reporter de teren. Doar o lună, dar suficient ca să-mi dau seama că nu am calităţile necesare pentru una dintre cele mai grele munci din jurnalism. Aşa că acceptarea mea în redacţia nou înfiinţatului pe atunci Radio Total a reprezentat, cu adevărat, debutul imersiunii în mass-media.

Au fost câţiva ani de pionierat, mai întâi la Total, primul radio privat profesionist din România şi apoi la Antena 1, prima televiziune comercială profesionistă. Ani în care am învăţat meserie aşa cum azi nu se prea mai învaţă, indiferent câte şcoli, academii sau facultăţi se fac pe bani mulţi.

Mulţi dintre voi n-aţi fost niciodată într-un studio de radio. Dar credeţi-mă, pe cuvânt, că azi nu mai arată ca cel din imagine :) Prima redacţie a fost într-un apartament de la ultimele etaje ale unui bloc de la Lujerului. În afară de priveliştea văzută de la geam, de maşinile arhaice de scris şi de teancul de hârtii şi indigo pe care scriam ştirile, nu-mi amintesc mare lucru despre locuri. Noroc cu această imagine :) Dar, pe cuvânt, habar n-am de ce eram în costum. Pentru că sigur nu ne obliga nimeni să prezentăm ştirile la microfon, îmbrăcat la patru ace! :)

PS. Click pe poză dacă vrei s-o vezi mai mare.

***

Dacă ţi-a plăcut fotografia, poţi vedea aici altele din trecutul şi prezentul meu.

Categorii: fotografii
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular: