de ce oamenii merită, totuși, iubiți

Rolul acestei postări nu este, nicidecum, de a vă întrista. Chiar dacă asta, probabil, se va întâmpla. Ci de a vă readuce optimismul legat de oameni. De a ne aduce aminte că, în anumite momente, aceștia sunt capabili de multă frumusețe. Și că a dărui cuiva are foarte rar legătură cu ceva material.

Laney nu avea nici 8 ani când a fost diagnosticată cu o formă agresivă de leucemie. După doar 7 luni, pe fetița, înconjurată de părinți și prieteni, o despărțea de sfârșitul tragic doar un miracol. În ajunul Crăciunului, tatăl a scris pe pagina ei de facebook că Laney i-a spus că și-ar dori mult să mai audă o dată colindători. Iată ce s-a întâmplat după aceea:

8000 de oameni (conform rapoartelor poliției din West Reading, Pennsylvania) au venit în următoarele ore, în fața casei familiei Brown, pentru a cânta colinde împreună.

Fiind prea slăbită să poată veni la geam, Laney a văzut ce se întâmplă în fața casei urmărind pe o tabletă ținută de tatăl ei imaginile transmise de televiziuni. Tot el i-a și făcut o fotografie în acel moment, pe care a postat-o imediat pe facebook. Era însoțită de cuvintele fetiței ”Vă aud acum. Vă iubesc!”

Laney s-a stins 3 zile mai târziu.

Categorii: Oameni
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. In fata acestor situatii, suntem spectatori neputinciosi. Iubirea si afectiunea pentru semenii nostril, si nu numai, conteaza, daca suntem in stare sa daruim.Uneori face si minuni.

  2. Mi-au dat lacrimile dupa ce am citit aceasta povestioara tragica…..!!! Si eu mi-am pierdut o fetita in varsta de 14 ani….iar acum am un baietel cu handicap grav gradul 1 . Va stimez si va respect foarte, foarte mult.

  3. Nu vreau sa par cinica, dar nu cred ca asta-i un exemplu asa de bun, fiind vorba despre un caz iesit din comun, care a produs emotie si care se petrecea intr-un moment deosebit, apropierea Craciunului.

   La fel de bine si romanii se mobilizeaza in astfel de momente (cutremure, inundatii…)