De ce mi-e silă de propagandişti

Ştiţi de ce mi-e silă de propagandişti? Pentru că, pentru ei, “ceilalți” sunt doar nişte pesediști ciumați, plătiţi sau manipulați să atace ”justiția” ca să-i scape pe corupți de pușcărie. Și, în general, cei care nu marșează la sloganurile simpliste sunt doar nişte biete marionete fără opinii, spălate pe creier, nişte minoritari iliterați, smulşi din fața televiziunilor de partid, nişte asistaţi social care nu vor să-şi piardă ajutoarele de la stat.

Ei n-au cum, sub nicio formă, să fie sincer nemulţumiţi şi speriaţi de felul în care sunt taxaţi şi înjosiţi doar pentru că “nu votează cum trebuie”, de modul în care funcţionează justiţia în România, de imunitatea celor care fac dosare penale unor nevinovaţi, de stigmatele “penale” puse doar pentru a facilita răfuieli politice, de asaltul imposturii în toate domeniile de activitate, de agresivitatea şi ura pe care o emană minoritatea zgomotoasă. Ei sunt doar mulți și proști, nu-i așa?

În timp ce, pentru propagandă, revoluţionarii ”rezist” sunt toţi nişte intelectuali sau profesionişti remarcabili și, desigur, imaculați, care nu se lasa manipulaţi de nimeni, extrem de bine informaţi despre orice subiect e la ordinea zilei, echilibraţi şi obiectivi, cu opinii ferme şi idealuri înalte, care văd adevărul acolo unde maselor le scapă, care nu au niciun interes să meargă în piaţă, doar binele naţiunii şi înflorirea tarişoarei! Ei sunt, nu-i aşa, “poporul”! Şi numai ei sunt sinceri şi oneşti în ieşirea lor în stradă!

Acum ştiţi de ce mi-e silă de propagandişti?

Categorii: viaţa cetăţii
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular: