cum au ajuns oamenii pe blog în octombrie :)

Încă un pic şi se termină şi toamna. A fost destul de blândă cu noi, şi din punct de vedere meteo şi din cel al evenimentelor social-politice. Aşa că cele mai multe articole din octombrie au avut mai mult legătură cu mine decât cu spaţiul carpato-dunărean :) Cifrele spun că asta nu i-a îndepărtat pe cititorii mei, ceea ce mă bucură, pentru că, sincer, mi-e din ce în ce mai greu să scriu despre personaje şi evenimente care n-ar trebui să existe într-o lume, nu perfectă, măcar normală :)

Astfel, în octombrie mi-au călcat pragul 16.433 de vizitatori unici. Ei au răsfoit 64.299 de pagini.

Cei mai mulţi dintre ei au ajuns aici în urma promovării articolelor pe facebook sau de către cei care le citiseră. Sunt şi unii care au fost trimişi de atotcunscătorul Google. care a considerat că eu am răspunsul la aceste probleme existenţiale :))

– a fi mai bun nu e o problema de chimie
– cei mai tari hoti din istorie
– lucrurile neobisnuite din izvorul noptii
– niste cuvinte pentru zina toamnei
– nu supara o femeie beata
– o propozitie cu oaspete
– porno pe maidan in salbaticie
– un staret din manastire ce salar are
– ce a jis clarkson despre masina ta

Categorii: diverse
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Eu am ajuns pe blog .cu o mare durere, cind am cerut ajutor disperat ,,erm in cautare de un avocat in drept penal pt italia..dar intre timp am rezolvat …si cu ocazia asta vreau sa multumesc persoanelor care m-au ajutat si au venit cu cite un sfat ,,si de atunci am ramas fidela acestui blog RADU HERJEU ,,Multumesc ca mi sa dat prileju sa imi spun durerea..