cât încasează televiziunile din proxenetism?

În acest haos general provocat de întredeschiderea ferestrelor bordelului național patronat de politicieni, afaceriști, servicii secrete și ”jurnaliști”, a trecut aproape neobservată o altă bombă – n-o să vă vină să credeți – dați click aici pentru că sunteți proști – o să vă cadă chiloții când o să auziți asta – kind of (sau gen, în traducere pentru cei care sper că doar s-au rătăcit pe acest blog). O incursiune a oamenilor legii în lumea mult mai mundană a prostituției carnale. Câteva subrete ale emisiunilor tabloide de la posturi mari de televiziune au fost săltate și duse la poliție ca să spună cu vorbele lor ce fac în puținul timp liber pe care extenuanta muncă de ”vedetă” li-l permite.

Totul, într-un cvasianonimat aproape jignitor pentru rolul pe care pare să și-l fi asumat în ultimii ani mass media dintr-o țară în care cele mai mari audiențe și tiraje le au emisiunile și publicațiile care promovează astfel de specimene și orice flatulență cu care acestea onorează aerul patriei. Și-n care o simplă ciobire de unghie a vreunei pupeze ridicate la rang de ”divă” de către frații ei siamezi de neuron din presă devine motiv de îngălbenire a ecranelor și subiect de dezbateri prelungi ale analiștilor profunzi și dedicați societății.

Toată tărășenia nu e o surpriză decât pentru cei care, probabil, chiar cred că a face televiziune înseamnă a dezbrăca niște femei și a le pune să se plimbe prin studio sau a le invita să-și pună poalele în cap în văzul națiunii. Adică ăia care-și cumpără mașină în speranța că, la trecerea lor, o să le cadă gagicile în poală precum muștele amețite de insecticid. Ceea ce, să recunoaștem, se și întâmplă, dar nu e un motiv să-ți iei bolid, așa cum astfel de emsiuni nu sunt un pretext să te uiți la televizor, acum când pornografia e la liber pe net.

Am aflat ce tarif luau ”celebrele” pentru a face fericit vreun cocalar afacerist, vreun manelist fotbalist sau combinații de-ale acestora. Vreo 2000 de euro, ceea ce ridică mari semne de întrebare asupra modului în care se fac banii în țara asta și a sănătății mintale a celor care îi cheltuiesc astfel. Dar adevărul e că, fără expunerea mediatică, niciuna dintre pupeze n-ar fi scos mai mult decât colegele mai puțin norocoase, care patrulează prin parcările patriei, în așteptarea vreunui tirist sictirit. Așa că eu aș fi curios să știu ce procent din ”venituri” ajungea la televiziuni. Nu de alta, dar, din câte am văzut eu prin filme, codoșul își ia cotă parte, mai mare chiar decât prostituata, pentru că, nu-i așa, trebuie să-și recupereze ”investiția” făcută în marfă. Și ce altceva dacă nu un proxenet e cel care o ia pe fată de pe stradă, îi ajustează garderoba, o boiește și o așază în vitrina luminată, spre a atrage în fața-i clienții băloși?

Categorii: viaţa cetăţii
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Este necesar sa aduceti in discutie, si aceste evinemente , pentru care, acesti realizatori a emisiunilor respective, poate se vor jena. Dezamagirea unora in mod sigur, nu va influenta grila emisiunilor si nici subiectele dezbatute, deoarece sunt compatibile si savurate , de o mare parte de telespectatori, De aici putem sa tragem concluzii, de ce tinerii nostril se pierd in anturaje denigratoare, devenind alcoolici,drogati si infractori periculosi. Se pierde valoarea lor in haosul viciilor, si in dorinta de a face bani, indifferent prin ce mijloace. Familia , scoala, joaca un rol foarte important in educarea si cariera tinerilor.Probabil, va fi necesar si mass media, sa-si schimbe politica emisiunilor si tirajelor de prost gust, inlocuindu-le cu subiecte serioase si educative.

  2. Prostitutia nu este cea mai veche meserie din lume, dar sunt multi insi interesati s-o prezinte astfel, pentru a o face mai simpatica si acceptabila. De la “veche de cand lumea” la “cea mai veche” s-a facut un pas insesizabil pentru publicul larg, care este credul si superficial. Legalizarea prostitutiei ar insemna proliferarea fara limite a acestui fenomen degradant, umilitor, si o pata mare si murdara pe obrazul tarii noastre. Ne-am irosit ieftin totul, iar acuma ne vindem si femeile? Cat de ticalos ar fi un parlament care sa adopte o astfel de lege! Iar singurii beneficiari ar fi proxenetii (cei mai ticalosi dintre infractori), care in felul acesta ar capata legalitate/respectabilitate, pe langa un plus de avere considerabil.

  3. Da Ana dar eu cred ca acesti barbati care comenteaza nu sunt din cei la care te referi!

  4. cand prostitutia va deveni legala, carnea de vanzare se va numi prostituata nu asistenta tv cum se numeste acum. cea mai veche meserie din lume nu va disparea NICIODATA asa ca sa fim retionali si sa legalizam prostitutia. castiga si bugetul statului, codosii dispar, prostituatele sunt controlate medical si nu mai pot raspandi boli care ucid, doar avantaje pentru toata lumea ar fi daca s-ar legalizaz cea mai veche meserie din lume. daca nu se legalizeaza, codosii din televiziuni si din politica vor continua sa-si ia partea de bani de la amaratele astea care n-au decat trupul de vanzare.

   1. Legea impozitării prostituției!

    Guvernanții nu prea știu
    Cum s-o pună-n aplicare:
    Ori pe cap de mușteriu
    Ori pe fund de prestatoare?!

  5. Interesant ca toate comentariile la acest articol postate pina acum sunt de la barbati… si sunt corecte… Ce ne facem insa cu faptul ca tot barbati sunt si cei care frecventeaza aceste “dive”?!? Ce s-ar intimpla daca acesti barbati, devenind brusc morali, ar inceta sa le mai solicite “serviciile de lux”? Si in felul acesta ar disparea si sursa marilor sume de bani pentru aceste “prestatoare”? Ce lovitura s-ar da “bransei”! Totul este despre bani, putere si control in lumea barbatilor potenti in toate sensurile…