Asta da vedetă! Jos pălăria!

Pe Amy Adams o ştiu din multe filme. Despre unele am scris aici şi aici. Cel mai mult mi-a plăcut aici. E o actriţă încă tânără :), a cărei carieră a “explodat” în ultimii 8 ani. Timp în care a fost nominalizată de nu mai puţin de 5 ori la premiile Oscar! O artistă versatilă, care se mulează foarte bine atât la rigorile unui blockbuster cât şi la cele ale unui indie. O vedetă pe care paparazzi n-o prea urmăresc, pentru că nu face nimic ieşit din comun, cel puţin în sensul pe care-l dau tabloidele acestei sintagme. Dar despre care, iată, se vorbeşte, de bine, chiar şi când nu e vorba de interpretarea vreunui rol.

Într-una din recentele ei deplasări cu avionul, Amy a văzut în aeroport, la poarta de îmbarcare, un soldat american, îmbrăcat în uniformă. Odată ajunsă în aeronavă, actriţa a schimbat câteva cuvinte cu stewardesa de la business class, unde avea rezervarea. Aceasta a mers în zona economică (coach) şi l-a invitat pe militar s-o urmeze. L-a însoţit până în faţa cabinei piloţilor, unde îl aştepta Amy. Cei doi au vorbit preţ de un minut, după care soldatul a fost condus la fotoliul vedetei, iar aceasta s-a îndreptat spre scaunul lăsat liber de bărbat şi s-a aşezat cu cea mai mare naturaleţe.

Totul a ajuns la urechile presei nu pentru că piaristul vedetei a făcut caz sau pentru că ea s-a “scăpat” la vreo emisiune de televiziune. Cel mai probabil, gestul ei ar fi rămas total necunoscut oamenilor, ba chiar şi majorităţii pasagerilor acelei curse, dacă nu s-ar fi întâmplat ca în acelaşi avion să fie realizatoarea unei emisiuni de la ESPN (un canal de sport), Jemele Hill. Aceasta s-a grăbit să povestească pe Twitter tot episodul la care fusese martoră.

Şi aşa a ajuns Amy Adams să mă convingă că adevăratele vedete nu fac gesturi pentru notorietate, ci pentru că, dincolo de faţada întreţinută de staff şi de perdelele de fum create de mass media, sunt oameni normali, cu calităţi pentru care ţi-ai dori să fii prieten cu ei. Şi pentru care, desigur, îţi dai jos pălăria :)

PS. Click pe poză pentru a o vedea mare.

Categorii: diverse, Oameni
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Incredibil gest chiar pentru un om obisnuit, dar pentru o vedeta… Foarte frumos din partea ei!

  2. Mai exista si oameni cu bun simt, dar, mai ales, cu respect pentru cei care au optat pentru profesia de militar!
   Onoare ei!