Am înțeles bine?

Să vedem dacă am înțeles bine.

– Toate, dar absolut toate dosarele penale deschise pentru politicieni au la bază buna credință a procurorilor și dorința lor de a curăța țara de neghină. Singurul dosar instrumentat cu rea voință și din răzbunare, menit să elimine puținul bine rămas în țară, e cel făcut doamnei Koveși.

– Toate probele strânse de procurori în dosarele de mai sus sunt autentice și obținute legal. Singurele probe false sunt cele care o poziționează pe dna Koveși în locuri unde spune că n-a fost.

– Toate delațiunile care au stat la baza (prea) multor dosare sunt absolut veridice și făcute de persoane cu o moralitate desăvârșită. Doar cea care îi creează neplăceri dnei Koveși aparține unui ticălos care vrea să scape de pușcărie.

– Toate anchetele penale de până acum au fost ”political free”, desfășurate de magistrați integri, incoruptibili și imuni la războiul politic. Doar dosarul dnei Koveși e făcut exclusiv din motive politice de niște procurori ticăloși sau incompetenți, care trebuie recuzați.

– Toți ”penalii” de până acum erau, clar, vinovați, din moment ce procurorii credeau asta. Singura nevinovată până zice un judecător altceva e dna Koveși. Iar dacă judecătorul îndrăznește să spună altceva, e, evident, corupt și cumpărat de politcieni.

– Orice spunea până acum un penal în apărarea sa era necredibil, din motive clare. Orice afirmă dna Koveși este, din contră, mărturie sfântă a nevinovăției sale.

– Oricine îndrăznea să-și pună întrebări legate de anumite posibile motivații și abuzuri ale procurorilor era un iubitor de corupți, slugă de corupți, sau corupt pur și simplu. Și toți atacau justiția independentă și statul de drept. Fanii exaltați ieșiți în stradă să zbiere în favoarea suspectei Koveși sunt arhanghelii purității care luptă cu ciuma roșie ce a pus mâna pe justiție. Care, evident, nu mai e independentă, deci trebuie atacată cu toată forța

Mi-a scăpat ceva?

Categorii: viaţa cetăţii
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Buna ziua.
   Fiind constant ascultator de radio am remarcat o emisiune saptamanala pe postul public care e tot timpul de partea unei tabere politice. Se difuzeaza intre 0 si 2 am in noptile de miercuri spre joi.
   Cea mai recenta editie din 29 mai l-a avut ca invitat pe Dan Barna si timp de aproape 2 ore a fost un val de reclama pro domo si de atacuri la adversarii politici spre incantarea moderatorului Gabriel Basarabescu.
   In ultimele luni au fost invitati Dan Barna, Vlad Voiculescu, Dacian Ciolos etc unii chiar de 2-3 ori. Emisiunea e gandita pentru diaspora si la 2-3 emisiuni cu teme de cultura-societate ( dar si acolo cu aluzii politico-sociale tefeliste ) iar se intercaleaza o editie cu politicieni din tabara mentionata.
   Adresa emisiunii: https://www.facebook.com/pg/ServiciulDeNoaptecuGabrielBasarabescu/posts/
   Daca era la un post privat era una, dar chiar pe postul public sa existe asemenea emisiuni care sa fie permanent partinitoare e o surpriza neplacuta.