am fost la cai!

Ieri am fost pentru prima dată în viaţă lângă un teren de echitaţie. Din păcate nu ca să mă urc eu pe un cal ci doar ca să-i admir pe alţii care fac asta de mult timp. Şi am avut la ce privi. Fiind un orăşean fără rude la ţară, cred că acum am stat cel mai aproape de un cal în carne şi oase :) Mi-am amintit cât de mult îmi doream un cal alb, când eram mai mic! Aveam unul, desigur, dar din plastic. Şi cam mititel pentru a fi călărit. Când am crescut mi-am propus ca, atunci când voi avea un domeniu (şi castelul aferent, se-nţelege :), să-mi cumpăr şi un cal, cu care să alerg pe câmpii. Desigur, cum domeniul se lasă aşteptat, nici în ipostaze ecvestre nu am mari şanse de a fi imortalizat prea curând.

Dar am divagat. Ieri, la invitaţia Sony România, am participat la lansarea a 3 noi aparate foto. După cum ştiţi, am cel puţin două motive să răspund unor astfel de invitaţii: organizez cel mai mare concurs de fotografie din ţară (LicArt) şi lucrez în universul imaginii. Prin urmare, interesul meu pentru noutăţile din domeniu este mai mult decât justificat. Ca să nu mai spun că am ocazia să mai socializez niţel, capitol la care nu stau foarte bine :) Evenimentul a fost găzduit, aşa cum bănuiesc că s-a-nţeles deja, de un centru de echitaţie de dincolo de Săftica. N-o să vorbesc prea mult despre noile ustensile puse la dispoziţia fotografilor amatori, pasionaţi sau profesionişti de pe la noi, Nex 5R, Nex 6 şi Alpha 99. Îi las pe meseriaşi s-o facă. Şi au fost destui la întâlnire. Puteţi găsi detalii pe blogul unui Maestru, prietenul nostru Dinu Lazăr.

Eu o să mă rezum spunând că m-am simţit foarte bine şi că am şi reuşit să fac câteva fotografii cu cai şi oameni :) Click pe ele pentru a le vedea mari!

 

Categorii: anacronic, fotografii
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Si eu am avut acelasi vis- cand o sa cresc mare (ceea ce s-a intamplat cam repede, fie spus!) – o sa am o vila cu teren in spatele casei pe care sa se plimbe liber un calut. Nu am ajuns cu detaliile pana la culoare, rasa si altele, dar sigur nu alb. Calul, nu terenul. :))
   Cat despre pozele cu calareti singura nelalocul ei mi se pare duduia drapata in verde/turquoise.

   In rest bafta sa-ti indeplinesti visul cu si despre cai.