află aici ce habar n-aveai că nu ştii!

Îngrijitorii din grădinile zoologice din SUA şi Canada folosesc iPad-uri pentru a comunica (!) cu urangutanii, prin intermediul tehnologiei “touch screen” –  Nu cumva e invers?

Şi tot urangutanii sunt interesaţi în a viziona înregistrări cu ei înşişi, desenează, ascultă muzică, iar unele femele erau interesate de filmări cu masculiCum distruge apple teoria evoluţionistă! Sau o confirmă, că nu-mi dau seama?

Cercetătorii francezi au creat un spray care permite oricărui doritor să aibă „senzaţia de beţie în decurs de câteva minute”Sunt convins că, aşa, românii nu vor mai fi pe ultimele locuri din lume la folosirea spray-urilor.

Cititorii care se identifică cu anumite personaje fictive din romanele lor preferate ajung să adopte în mod inconştient comportamentul acestora, potrivit unui studiu realizat de cercetătorii americaniMă întreb ce cărţi au citit când erau mici drăguşanca, irinel, zăvoranca, botezatu, lady gaga sau becali.

Actriţa americană Angelina Jolie a plătit 1 milion de lire sterline pe un elicopter şi un pachet de lecţii de zbor pentru logodnicul ei, Brad Pitt, informează contactmusic.com Oare, un contract prenupţial nu era mai potrivit?

Cea mai nouă frică a oamenilor din întreaga lume se numeşte nomofobia. Aceasta înseamnă teama de a rămâne fără telefonul mobil – Mie mi-a fost tot timpul frică de proşti! 

Mihaela Rădulescu: Dacă vom fi colege la Realitatea, Andreea Marin va trebui să mă iubească cu forţaPe mine mama, de mic, m-a învăţat că asta nu se poate. Dar ea n-avea habar că la vedete totul e posibil! Iar eu ştiam că dragoste cu forţa se numeşte viol! Mihaelo, Mihaelo…

Lady Gaga: „În dormitor, îmi place să mi se spună ce să fac“Presupun că cel mai des i se spune să dea naibii jos de pe cap hălcile de carne crudă, să se dezbrace de ţoalele alea sifilitice cu multe sârme şi să stingă toate luminile din casă!

***

Dacă vrei să citeşti alte ştiruci.

Categorii: diverse
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Cititorii care se identifică cu anumite personaje fictive din romanele lor preferate ajung să adopte în mod inconştient comportamentul acestora, potrivit unui studiu realizat de cercetătorii americani – ASTA inseamna ca daca am citit dostoievsky pot avea probleme de personalitate..foarte bine asa. Macar nu voi fi banala :))