află aici ce habar n-aveai că nu ştii!

Organizaţia People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) a lansat un site pornografic, în care apar staruri din filmele pentru adulţi, cu scopul de a-i face pe oameni să respecte drepturile animalelorMă întreb dacă sunt folosite şi filmuleţe cu zoofili, pe principiul “Make love, not war!”

Înaltă de cel puţin 1,60 metri, neretuşată de chirurgia plastică şi, mai ales, virgină! Peste 300 de chinezoaice care corespund acestor pretenţii au participat la un concurs pentru a câştiga… posibilitatea de a deveni soţia unuia din cei 11 miliardari puşi în joc!Vă daţi seama că ţara aceea are aproape 600 de milioane de femei? Şi s-au găsit doar 300 de virgine neretuşate?

Un profesor de la Universitatea St. Andrews din Scoţia spune că dinozaurii au dispărut pentru că aveau flatulenţe – Şi nici nu se inventase încă transportul în comun!

O femeie din New Jersey a fost arestată după ce şi-a dus fetiţa de doar cinci ani la un solarMă gândesc că fiica ei era albă, iar maică-sa, negresă get-beget, nu vroia să mai râdă vecinii de ea.

În SUA şi nu numai, relaţiile bărbaţilor cu păpuşi care au trăsături, dimensiuni şi textură umane capătă proporţiiTeoretic, asta spune mai multe despre femei decât despre bărbaţi :) Un misogin ar crede că nu e foarte de mirare, ţinând cont că păpuşile nu vorbesc prea mult, deci nu se plâng prea mult, nu au nevoie de bijuterii şi haine scumpe, nu te-ntreabă unde-ai fost şi nu te ceartă că te uiţi la meci sau bei o bere, nu-şi schimbă caracteristicile fizice şi nu flirtează cu vecinul de la 6. Başca, nu le doare niciodată capul! :)

Un senator din Zimbabwe, una dintre ţările care se confruntă cu cea mai mare rată de infestare a populaţiei cu virusul HIV a propus, pentru a reduce numarul îmbolnăvirilor, obligativitatea femeilor de a se rade în cap şi de a nu se mai spăla  – Cu măsurile astea, nu le e teamă de extincţia poporului zimbabwean?

Femeile care utilizează prea mult parfum suferă de depresie, potrivit unui studiu realizat de cercetătorii din Israel – La fel şi cei care ajung să se sufoce în preajma lor! Nu ne-au spus cercetătorii dacă marca sau autenticitatea parfumului şi preţul lui au legătură cu motivele depresiei: dragoste, lipsa ei, banii, lipsa lor, complexele fizice, lipsa lor… I-ar ajuta mult pe fabricanţi, cred!

Lipsa de comunicare dintre parteneri și infidelitatea sunt doar două dintre motivele care duc la divorț. Acestora li se adaugă unul cât se poate de serios: dependența de jocuri video – Nu înţeleg de ce. Doar în primele două cazuri, folosirea unui ciocan sau a unei bâte de baseball se pedepseşte cu închisoarea…

Un studiu recent, citat de Daily Mail, arată că predispoziţia către determinare, socialibilitate sau stabilirea unor ţinte depinde de genele fiecăruia. ADN-ul  joacă un rol mai important în definirea acestor trăsături decât educaţia sau anturajul – No comment, doar o informaţie interesantă!  :)

***

Dacă ţi-au plăcut ştirucile, abonează-te la newsletter (în meniul din dreapta), pentru a le primi direct în mail, când vor fi postate următoarele!

***

Şi, dacă vrei să le citeşti pe cele deja apărute, intră aici: nişte ştiruci

Categorii: diverse
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular: