afişe cu testosteron dublu

Fără să mă duc cu gândul până unde a ajuns junele nonconformist Paleologu, care spunea că e “Romanian Gay Parade: peste tot în oraş numai afişe cu câte doi bărbaţi…”, e greu să nu remarci că, într-adevăr, pe multe bannere electorale, mai ales din Bucureşti, vajnici bărbaţi politici se susţin unul pe altul, în timp ce doamnele Andronescu şi Boagiu luptă stinghere, una cu cealaltă.

Moda, lansată la alegerile trecute, când Vanghelie şi-a promovat intens imaginea, recomandând toţi candidaţii PSD din sectorul lui, a  revenit acum… Astfel că pe Oprea îl susţin şi Onţanu şi Ponta. Desigur, nu în acelaşi timp :) Mă mir că nu a avut cineva ideea de a-l poza între Năstase şi Băsescu, alţi doi faimoşi simpatizanţi ai generalului. Pe Blaga îl secondează MRU, sau viceversa, nu e clar încă cine are nevoie de cine. Pe undeva e de înţeles, se cere mai mult de unul ca să dea la manivelă. Şi, în sectorul 1, toţi stâlpii sunt înţesaţi cu postere uriaşe în care Chiliman dă mâna cu Tăriceanu. Really? Chiar are nevoie fostul premier de sprijinul primarului, ca să obţină voturi? Sau chiar trebuiau cheltuite milioane pentru asta?

Ok, ne-am prins, sunteţi în gaşcă, nu singuri! Dar ceva despre programul vostru, despre ideile voastre, n-ar fi stat mai bine pe mega-afişe? Ceva care să justifice existenţa lor? Şi a voastră…

PS. Candidatul PPDD a lipit afişe, cu scotch , pe toţi copacii din colegiu. Pe ele scrie că un banner mare, al adversarilor săi, desigur, costă cât 700 de pâini. Să-i spună cineva că şi 700 de afişe de-ale lui costă tot atât! Dar, în rest, are dreptate!

***

Dacă vrei, poţi primi direct prin mail informaţii despre orice postare nouă de pe blog. Nu trebuie decât să te abonezi la newsletter (în meniul din dreapta).

Categorii: jurnal de campanie
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular: