a 5-a lună de blog, statistici şi căutări pe google

Luna care tocmai s-a-ncheiat a fost cea mai bogată în vizitatori ai blogului. Sigur, această creştere nu mi se datorează în mare măsură ci e urmarea firească a înfierbântării până la limita suportabilului a tensiunii din societatea românească, dain cauza referendumului care putea să schimbe lucrurile. Şi, aşa cum e firesc, mulţi oameni au căutat opinii pro sau contra. Cei mai mulţi, evident, n-au fost interesaţi decât de acele articole care să le întărească convingerile sau senzaţiile avute deja şi nu pentru a-şi confrunta ideile cu ale altora.

Poate şi de aceea, în această lună, mai ales sper finalul ei, a trebuit să şterg la comentarii imunde cât pentru 3 vieţi de blogger. Sigur, spiritele au fost încinse, dar este frustrant să vezi că unii îţi citesc textele în diagonală, dar simt nevoia să comenteze, alţii nu le citesc sau nu înţeleg mai nimic, iar cei mai răi răspund argumentelor tale cu injurii, cu sloganuri sau banalităţi învăţate de la stăpâni sau auzite de la maeştrii manipulării care au controlat destul de bine această campanie electorală. O experienţă destul de neplăcută pentru mine, un om al logicii şi al dialogului.

Dar să trecem peste. Şi să spunem că în iulie, blogul a avut 13.621 de vizitatori unici, care au intrat de 20.160 de ori, răsfoind 69.450 de pagini.

Şi pentru final, ca de obicei, să vedem ce au mai căutat oamenii care au ajuns pe blogul meu. Mulţumesc, Google :)

– artă de a înşela parteneru
– radu herjeu batausul clasei
– adevarul despre univers
– armata te face barbat
– baieti rau…………eu surzi la suparat
– caini care costa putin
– caut un film cu un puscarias
– ce a fost nicolae ceausescu intro viata anterioara
– umilinta la pielea goala a copilului
– ce este hop vine
– o blonda se chinuie sa puna cearceaful pe pat
– ce face o lacrimogena
– circul din oras este bun???
– cum am ajuns amanta unui om
– cum e facuta viata umana
– cum ma pot da de partea raului
– cum pot simti trairile lui
– cum se scote banu
– daca o balanta te a inselat
– fata ce se termina pe bicicleta
– filme de dragoste fara plapuma
– infidel cartofor
– luceafarul obscen
– nu e nimeni mai bun decat eu

Categorii: anacronic
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Bravos!!! Este chiar un blog inteligent si de/cu caracter (mai ales ca inteligenta si cultura nu determina neaparat si un caracter ales).

  2. Sa mai zica cineva ca poporul roman nu are preocupari diverse. As dori, cu permisiunea ta, sa comentez cateva dintre expresiile “genialilor” nostri conationali:

   -pe unii i-ai infuriat atat de tare incat au decis sa-ti scormoneasca trecutul- de aici si preocuparea fata de cat esti/ai fost de belicos in diferite stadii ale vietii tale;
   -esti un fel de guru. Poate ca ar trebui sa-ti faci o secta, dat fiind faptul ca detii adevarul despre univers. Ma rog, nu tu ci blogul tau;
   -cum a ajuns o femeie amanta unui om. De unde deducem, evident, ca femeia nu e om…;
   -filme de dragoste fara plapuma. Ei da, asta subiect! Dar ma tem ca e redundant. O scurta trecere in revista a presei (nu doar) tabloide ne demonstreaza ca romanii nu se mai impiedica de nimic. Nici de locatie, nici de prezenta unui public numeros in timpul momentelor intime;
   -cat despre “nu e nimeni mai bun decat eu” ma tem ca ai primit vizite “inalte”… :)

   In rest… limba romana este acea limba care le este straina romanilor…