4 nelămuriri legate de mâţele negre

1. Dacă două pisici negre ţi se intersectează în faţă, una traversând strada de la dreapta la stânga şi cealaltă invers, ghinioanele se anulează reciproc sau se cumulează?

2. Oare numitele feline or fi apăsate de responsabilitatea pe care o poartă pigmentul blănii şi deplasarea pe orizontala perpendiculară pe drumul unui muritor? Oare ele îşi spun, când se opresc pentru o clipă şi îl privesc în och: I just fucked up this dude’s life today!? Sau, mă rog, echivalentul în miauneză.

3. Ce se întâmplă dacă două pisici negre îşi taie reciproc calea?

4. Cum se descurcă cei care trebuie să ajungă urgent la toaletă şi le taie calea o pisică neagră? Au ghinion dacă-şi continuă drumul sau dacă se apucă să facă trei paşi în spate?

PS. nu cred în superstiţiile legate de pisicile negre :)

PPS. dacă aveţi şi voi nelămuriri legate de subiect, scrieţi-le la comentarii. Poate ne luminează cineva :)

Categorii: diverse
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. 1. Daca trec pe rosu, s-ar putea ca ghinioanele sa fie anulate de o masina, acestea (ghinioanele) cumulandu-se sub masina anulatoare. Daca trec pe verde, inseamna ca sunt niste pisici foarte civilizate, care din cauza bunei cresteri pe care au primit-o nu vor transmite nici ghinioanele (e urat sa arunci cu ghinionul in altcineva).
   2. Se stie ca pisicile sunt foarte responsabile si cand fac o treaba, apoi o fac ca lumea. Asta inseamna ca isi aleg victimele in mod premeditat, in functie de preferintele socio-culturale pisicesti valabile la acel moment.
   3. Isi aduna ghinioanele si le paseaza primului om pe care-l vad ca-si scuipa in san.
   4. Aici sunt 2 scenarii
   a. Daca omul se grabeste f tare si ii iese brusc pisica in cale, ia nastere o piedica (,) care il propulseaza pe om direct in toaleta. Daca tot e acolo, presteaza ce are de prestat, urmand ca de minimizarea ghinionului sa se ocupe la un moment ulterior.
   b. Daca nu se grabeste foarte tare, ci merge spre toaleta ca un om demn si cumpatat, aparitia pisicii in fata lui nu-l va debusola, tot ce are de facut este sa ia pisica si s-o arunce peste umarul stang.

   Sper ca v-am lamurit cat de cat; ca fosta colocatara cu o pisica neagra, m-am intersectat ani de zile cu ea si ghinioanele ei.

  2. Se pare că dacă-ţi taie calea o pisică neagră,luni 12,este la fel de rău.

  3. N-am, sau mai bine zis ,nu aveam nicio treabă cu pisica neagră.Mai ales că ,zice-se pisica “absoarbe” energiile negative,drept pentru care te-ntâlneşti cu mâţa,e de bine! Ţi-a luat tot ceea ce era negativ,drum bune,toate bune!
   Până,culmea coincidenţei cu nelămirirea ta,azi.Dimineaţă.În drum spre serviciu.Mâţa neagră-mi taie calea ca nebuna,eu o privesc cu îngăduinţa de luni dimineaţă şi…peste mai puţin de 100 m..mă împiedic,îmi dau în cap cu poşeta şi-o plasă cu planşe,destul de grele,şi cad precum Bambi în genunchi.
   Mă ridic ,constat că mi-am rupt pantalonul,că sângele îmi curge pe picior ,că nu mai am timp să prind maşina cu care fac naveta în afara oraşului şi…mă întorc “victorioasă”acasă.Dau telefoanele de rigoare,îmi spăl rana ,mi-o pansez,mă uit cu tristeţe la pantalonii de curând cumpăraţi şi plec voiniceşte,again,spre muncă.

   Ei,ce ziceţi? N-afost cu ghinion,nu? Sunt eu mai împiedicată,n-am fost atentă.Sau poate aveam alte energii nefaste în jur şi mi-a luat şi ea sărăcuţa câte a putut.

  4. Hmmmm… daca pisica neagra iti taie calea intr-o zi de vineri 13 este la fel de rau ca intr-o zi obisnuita, este mai rau sau este mai putin rau?

  5. Pai… hai sa completam cu nelamuririle atunci :)
   Daca mata neagra-ti iese-n cale noaptea cand “toate pisicile sunt negre” se mai pune ghinionu’ ? :)