3 minute de pauză

Știți ce-aș face dacă aș avea bani? Spectacole! Dar nu din cele obișnuite, cu trupe rock sau maneliști :) Ci aș aduce în secolul 21 dansuri tradiționale românești, aș găsi coregrafi talentați care să știe să le combine într-un spectacol grandios, precum Lord of the Dance. Și sunt sigur că ar avea un succes nebun, mai ales afară, acolo unde oamenii sunt avizi de tot ce înseamnă particularități etnice ale altor națiuni. Vă invit să faceți o pauză și să urmăriți un dans despre care ați auzit cu siguranță. Și spuneți-mi dacă nu e cel puțin la nivelul oricărui omolog celtic sau slav!

Categorii: 3 minute de pauză
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Da, Radu ai perfecta dreptate. Cine insa sa fie preocupat de a pune in practica un asemenea proiect ? Cine sa mai fie interesat de promovarea “Dansului calusarilor ” ? Ar fi un autentic brad de tara , asa cum de exemplu, in Turcia este “Dansul dervisilor”, la fel de plin de magie si mister, care te transpune intr-o alta lume. Mai departe, cine sa promoveze asemena spectacole ? Teatrele si salile caselor de cultura care se inchid la somatiile I.S.U. ? Televiziunile din Romania carora putin le pasa de incultura, vulgaritatea, imoralitatea, agresivitatea pe care le promoveaza in spatiul vizual, la orice ora , fara nicio cenzura sau limita ? Astfel de emisiuni vizionate cu nesat, dau pentru multi tineri si nu numai, repere de educatie si modele de viata toxice , greu de inlaturat si de vindecat. Ma cuprinde o tristete, iremediabila… citat din Toparceanu.