3 minute de pauză

V-am spus de nu știu câte ori că mă încântă până la fascinație creațiile moderne, pline de imaginație, care combină dansul, de exemplu, cu lumina sau efecte virtuale ale dispozitivelor electronice. Deși în multe privințe sunt un anacronic, în altele sunt un avangardist :) Și-mi plac experiențele vizuale inedite! Mai ales când sunt prilejuite de performanțe umano-tehnice migăloase și bine gândite. Și gata, nu vă mai țin de vorbă, uitați-vă la dansul acesta și îndrăzniți să nu vă lăsați fermecați! :)


Siro-A este un grup tehnodelic (orice o însemna asta :)) din Tokyo. S-a născut în 2002, la inițiativa unor prieteni de liceu din Sendai, nordul Japoniei. ”Siro” înseamnă alb și are legătură, evident, cu fețele lor pictate. După ce au încercat mai multe artisticării, recitat de poezii, cântat, dansat, au descoperit din întâmplare ce minuni pot face cu un proiector :)

Categorii: 3 minute de pauză
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular: