3 minute de pauză

Îmi plac caii. Îi consider printre cele mai elegante, distinse și, în același timp, puternice animale. Mi-aș dori unul și cred că ne-am înțelege foarte bine. Dar, cum nu l-aș putea ține pe balcon, trebuie să-mi pun pofta în cui, așa cum s-a-ntâmplat și cu zborul interplanetar la care visam când îl citeam pe Asimov. Sincer să fiu, nu-mi plac, însă, concursurile în care sunt implicați caii. Mi se pare ilogic și destul de violent să dresezi animalul să sară peste obstacole sau să ”facă frumos” pentru gloria unui călăreț. În schimb, văzând acest filmuleț uimitor, am realizat că, dacă îl iubești și știi să-l înveți, poți transforma un cal într-un dansator! Da, da, și pare foarte natural și expresiv în acest rol pe care, până acum, doar oamenii și-l arogau. Priviți și lăsați-vă încântați

Categorii: 3 minute de pauză
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Poate daca am fi mai atenti , mai interesati , am avea multe de invatat de la o serie de fiinte carora noi le spunem “animale” .