3 minute de pauză

Aveți o trupă preferată? Sigur că aveți :) Și eu! Ce ați fi dispuși să faceți pentru a o convinge să vină să cânte în orășelul vostru, prea mic pentru a fi luat în calcul în traseul turneelor? Cred că în funcție de asta deosebești fanii adevărați de ceilalți :) M-am gândit la asta văzându-i pe cei 1000 de muzicieni italieni din Cesena, o urbe cu mai puțin de 100.000 de locuitori, dându-se peste cap să-i determine pe cei de la Foo Fighters (recunosc, n-am auzit de ei, dar nu asta e important) să susțină un concert acolo. Gestul lor e emoționant și greu de definit în cuvinte. Iar performanța… dificil de egalat! Faceți o pauză și urmăriți-i!


PS. Evident că Foo Fighters n-au rămas indiferenți la așa manifestare de iubire și au promis că, foarte curând, vor ajunge și la Cesena!

Categorii: 3 minute de pauză
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular: