3 minute de pauză

Dacă ar sta în puterea mea, v-aș oferi tuturor nu un pretext pentru a lua o pauză, ci chiar vacanțe reale. De exemplu, în unele din locurile pe care vi le voi dezvălui mai jos. Unde, sincer, aș dori tare mult să ajung și eu. De unele chiar nu auzisem, dar nu e un obstacol în fața imaginației mele. Deci, unde vreți să călătoriți azi? La munte sau la mare? În Asia sau în Africa? vreți să stați într-un hotel de lux sau într-o cabană fără apă caldă? Preferați trenul sau vaporul? Mergeți să vă odihniți sau să vizitați? Sper să găsiți măcar o destinație la care să visați :)

Insula Bora Bora

Insula Bora Bora

Empuriabrava, Spania

Empuriabrava, Spania

Peștera de gheață Skaftafell, Islanda

Peștera de gheață Skaftafell, Islanda

PS. Puteți călători și aici, dacă mai aveți timp :)

PPS. Click pe poze pentru a le vedea mari!

Categorii: 3 minute de pauză
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Locurile din imagine nu sunt de ocolit dar eu ma multumesc si cu locuri mai apropiate si mai putin costisitoare . Romania are multe locuri frumoase ramane doar sa le vizitam !