3 minute de pauză

Aveți poftă de ceva dulce? Da, da, știu că îngrașă! Ei bine, atunci vă ofer un filmuleț despre niște dulciuri puțin mai speciale. Realizate cu o veche tehnică chinezească, acestea sunt așa de frumoase că nu-ți vine să le mănânci. De altfel, ele sunt numite chiar picturi cu zahăr. Deci, taman bine! Vă și bucurați de ele și nici nu trebuie să mergeți la sală ca să dați jos caloriile.


Categorii: 3 minute de pauză
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Adineauri am venit de la o expozitie de arta realizata de copii de 10 ani insa pentru cine ar privi lucrarile in lipsa artistilor cu siguranta nu ar putea mentiona varsta autorilor. Ceea ce e comun in artistul cofetar si lucrarile copiilor pe care tocmai le-am admirat este insa faptul ca nu ezita in realizarea liniilor , toate trasaturile au o precizie milimetrica!