3 minute de pauză

Nu cred să fie mulți oameni care, în copilărie sau mai târziu :), să nu fi făcut baloane de săpun. Pur și simplu nu pot să-mi imaginez cum cineva ar fi putut rata una dintre cele mai frumoase și mai ușor de obținut ”jucării”. Nu-ți trebuie cine știe ce ustensile sofisticate și nici dispozitive de marcă, scumpe. Mi-aduc aminte că, atunci când nu găseam în librării tubul de plastic plin cu lichidul minune în care înmuiam cercul montat în capac, mamaie improviza cu un rototcol de sârmă și un castronel cu apă și săpun. Și, uite-așa, zile întregi, umpleam curtea și strada de baloane colorate și fragile.

Familia Yang e renumită pentru spectacolele deosebite pe care le fac în toată lumea. Pare ireal ce sunt capabili să facă doar cu apă, săpun și fum. Vă invit s-o vedeți pe mamă, Ana, pe scenă!

Categorii: 3 minute de pauză
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular: