3 minute de pauză

Nici nu știți cât mă încântă filmulețe ca cel pe care vi-l voi arăta azi. Exceptând cazurile în care totul nu e decât o regie bine pusă la punct pentru o reclamă emoționantă la un brand, astfel de întâmplări mă fac să-i privesc iar cu simpatie pe oameni. Și aici, în această înregistrare, reacțiile lor par sincere și spontane. Mi-ar plăcea să trăiesc și eu asemenea momente. Mi-aș dori ca românii să fie capabili să facă și să răspundă unor astfel de gesturi. M-aș bucura dacă astfel de scene s-ar petrece oriunde în lume.

Chiar dacă filmulețul se cheamă ”O dimineață mai fericită în Paris” și, poate, acum, când îl vedeți, nu mai e dimineață, sunt convins că o să vă binedispună.

Categorii: 3 minute de pauză
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular: