3 minute de pauză

Puțină mișcare nu strică niciodată. Mai ales când o fac alții :)) Să lăsăm gluma de-o parte, pentru că lucrurile sunt extrem de serioase. Așa că luați o pauză de la stat pe scaun :) Vă invit să urmăriți la lucru echipa feminină a Rusiei la gimnastică acrobatică. Și dacă n-o să vă uimească, să-mi spuneți mie cum vreți. Eu, unul, recunosc, n-am crezut că aceste fete, atât de firave la prima vedere, pot duce la bun sfârșit un astfel de exercițiu. Nu degeaba sunt multiple campioane mondiale.

PS. Nu încercați așa ceva acasă :))


Categorii: 3 minute de pauză
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Superb! Dincolo de performanta sportiva, ceea ce pe mine ma impresioneaza de fiecare data la rusi, legat de gimnastica si de patinaj artistic, este eleganta miscarilor, tinuta, senzatia de “fluid” pe care mi-o inspira. Tine, cred, de scoala rusa de balet. Sunt altii care fac, la fel, lucruri fenomenale. Cu toate acestea, ii “vezi” ca pe niste sportivi in primul rand. Miscari clare, precizie in executie. Ceea ce nu au, este aceasta eleganta, acest “dans” in timpul exercitiilor. Sigur, este o parere strict personala si se refera (la fel de strict) la gimnastica feminina si patinajul artistic feminin.