3 minute de pauză

Societatea umană e construită pe aparențe. Mai ales cele fizice. În comunitățile de pe tot globul, deosebirile exterioare au fost cele care au dus la discriminări și violențe într-o măsură mai mare decât diferențele de idei sau de valori. Fără să vrea, chiar și cei mai deschiși oameni, cei care se consideră a nu avea prejudecăți, pot fi influențați în ceea ce simt față de cineva de ceea ce văd. Subconștientul hrănit de educație determină modul în care reacționează față de cei diferiți de ei. O asociație americană a lansat o campanie numită ”Iubirea nu are etichete”. Metaforic, încearcă să arate un singur lucru: la interior semănăm mult mai mult decât credem.

Categorii: 3 minute de pauză
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Foarte intresanta campania . Fiecare om are dreptul de-a trai liber si sa fie langa acea persona care il face fericit si implit.

  2. Omul este partea carnala a societati precum o frimitura dintr-o paine.
   Asa ca pentru a schimba sociatatea trebuie sa schimbam oameni total… ma refer la milioane de oameni nu mii…