3 minute de pauză

Ştiţi voi ce e acela un violoncel? Aţi văzut vreunul? E un instrument mai măricel, nu chiar cât un contrabas, dar tot dă senzaţia că cel care cântă la el trebuie să meargă la sală ca să-l poată căra şi stăpâni în timpul concertelor. E asociat mai ales cu ochestrele simfonice sau de cameră şi cu Bach, Beethoven sau Hayden. În pauza de azi vă invit să-l ascultaţi aşa cum, probabil, nu l-aţi auzit niciodată :)

Cei doi tineri sunt croaţi, pre numele lor Luka Sulic şi Stjepan Hauser, cunoscuţi ca formaţia 2Cellos. Ei au devenit faimoşi prin modul în care au dus la un alt nivel cântatul la violoncel, desfiinţând graniţele dintre diferitele genuri muzicale. Chiar dacă mai sus e un videoclip, ei cântă la fel şi live, pe foarte multe scene prestigioase ale lumii. Aici e site-ul lor.

Categorii: 3 minute de pauză
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular: