3 minute de pauză

În dicționar apare așa: rocă sedimentară neconsolidată, provenită prin dezagregarea unor minerale sau organisme și care se prezintă sub forma unei acumulări de granule fine. În limbajul comun i se spune nisip :) Știți voi care. Acela enervant care îți intră peste tot când mergi la plajă. Și care, pe cât de plăcut e sub tălpi sau sub cearceaful pe care stai la prăjit, pe atât de enervant e când îți irită ochii sau umple geanta. Ei bine, cineva s-a gândit că ar mai putea avea o utilitate: estetică. Și nu e vorba de castele efemere.

Acest cineva este Ako Tsubaki, o tânără artistă japoneză care transformă nisipul în ingredient colorat al creațiilor sale artistice.  Fie că îl folosește pentru realizarea de tablouri, fie pentru peisaje impresionante în interiorul unor recipiente de sticlă. Ca la orice operă de artă, pentru nașterea ei e nevoie de talent, răbdare și imaginație. Vă invit să faceți o pauză pentru a vă convinge că ele există și în acest caz!

Categorii: 3 minute de pauză
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular: