3 minute de pauză

Martin Hurkens a fost brutar timp de 32 de ani. Și, în timpul liber, solist al unui cor. Deși a început să-și arate talentul încă de când avea 7 ani, fiind remarcat de concetățenii săi dintr-o mică localitate olandeză, la 18 ani a fost nevoit să-și întrerupă studiile muzicale, din cauza dificultăților materiale. După care, așa cum spuneam, a fost mai preocupat de făină, drojdie și alte ingrediente ale pâinii.

În 2010 a vrut, totuși, să-i demonstreze muzicii că, deși n-a trădat-o niciodată, e gata să se dedice dificilei misiuni de a o duce către cât mai mulți oameni. Așa că a participat la concursul Holland’s got talent. Pe care, inutil s-o spun, l-a câștigat fără probleme!

Un an mai târziu, Martin a decis să-i încânte pe oamenii din Maastricht cu un mini recital pe stradă. Puțini l-or fi recunoscut, dar mulți s-au oprit să-l asculte. Și aveau și de ce. Vă invit s-o faceți și voi, luându-vă o binemeritată pauză.

Categorii: 3 minute de pauză
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Superba interpretarea și la fel de superba atitudinea publi- cului. Ma bucur și pentru unii și pentru ceilalti !!