3 minute de pauză

Azi, în pauză, nu râdem, nu cântăm, nu dansăm, ci ne emoționăm puțin. Poate ni se umezesc și ochii. Cine știe? Poate devenim mai optimiști în legătură cu cei pe care-i considerăm ”viitorul”. Dragi părinți, dacă vă uitați la acest filmuleț și aveți senzația că vă vedeți copilul, înseamnă că aveți de ce să fiți mulțumiți de modul în care v-ați îndeplinit rolul. Dacă nu… poate nu e timpul pierdut :) Băiatul din înregistrare are 10 ani. Îl cheamă Santiago și trăiește cu familia sa, fără mari posibilități materiale, în Bahia Blanca, Argentina.

Ei bine, în imagini veți vedea cum reacționează Santiago atunci când, de ziua lui, primește… un tocător, un fund de lemn. Deși sunt convins că și-ar fi dorit mai mult, nu-și arată dezamăgirea, zâmbește, le mulțumește părinților, ba chiar spune că abia așteaptă să taie niște carne sau fructe. Pentru mine toate astea îl fac să merite din plin ceea ce a urmat!

Categorii: 3 minute de pauză
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Da, ai avut dreptate: un copil sensibil, inteligent, bine crescut. P.P.

  2. E minunat sa vezi un copil care nu crede ca totul i se cuvine si care stie sa-si arate recunostinta intr-un fel induiosator.Foarte frumos.