3 minute de pauză

Cred că e momentul perfect pentru a ne destinde puțin. Ba chiar, sincer, eu am și râs pe alocuri. Vă propun o pauză în care să priviți un exercițiu al unei gimnaste… ăăăă… adică un gimnast :) Paul Hunt a fost campion al Statelor Unite în anii 70′, după care a devenit antrenor. Ulterior a revenit în arena sportivă, în pauzele unor competiții, pentru a amuza publicul cu performanțele sale de… gimnastă. Și-a luat și un nume de scenă, Pauline, și și-a lăsat și mustață, ca să nu existe confuzii. Vă invit să vă binedispuneți, urmărindu-l cum se descurcă la paralele :) Și să știți că nu e deloc ușor să faci așa ceva!

Categorii: 3 minute de pauză
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Multumesc!!!!!!! Mi-am inceput ziua cu o mare “portie de ras”. Este grozav!

  2. Multumesc pentru Pauline ! Chiar e nevoie (uneori mare nevoie) sa ne mai descretim fruntile si sa facem incursiuni in normalitate …desi Pauline e o exceptie …o iesire din banal (la superlativ) !