3 minute de pauză

Dacă ar veni cineva pe stradă la voi și v-ar ruga să-l lăsați să vă îmbrățișeze, ați face-o?  Nu, nu în cadrul acelor acțiuni organizate cu Free hugs. Așa, pur și simplu. Și dacă acel cineva e un tânăr cu brațele acoperite de tatuaje? Eu, recunosc, aș avea oareșce rețineri. Cel mai probabil, din teama de a nu-mi fi furat portofelul din buzunar sau de a nu fi victima vreunui diliu sau a vreunei glume proaste. Ei bine, după ce am văzut acest filmuleț, mi-a cam fost rușine de fricile mele. Care contribuie, probabil, la  confuzia din ce în ce mai pregnantă între normalitate și aparență. Faceți o pauză și priviți!

Categorii: 3 minute de pauză
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Nu stiu de ce nu se imbratiseaza mai des oamenii, deoarece aceasta atingere este terapeutica. De fapt, cred ca ne lipseste increderea. O simpla imbratisare face sa apara zambetul pe buze si sa incerci sa fii mai bun. Eventual sa faci o fapta buna la randul tau, sa imbratisezi sau chiar numai sa zambesti altui om, care, la randul lui sa daruiasca un zambet….

  2. Interesant … oamnenii işi manifestă sau nu emoţiile au sau nu prejudecăţi , sunt sau nu dispuşi să stea de vorbă cu o persoană care are nevoie de o simplă înbrăţişare care le schimbă sau nu atitudinea .

  3. Emotionant! Si e adevarat, cine are cel mai putin de pierdut daruieste cu mai mare usurinta!