3 minute de pauză

Am mai spus-o şi-o s-o repet de câte ori o să am prilejul. Dacă ştii să “îmbraci” ceva, îl poţi face atrăgător şi pentru cei care, din cauza unor prejudecăţi, nu au răbdarea să-i caute şi să-i descopere frumuseţea. E şi cazul muzicii clasice. Nu poţi să legi nişte adolescenţi de scaune şi să-i pui să asculte Beethoven, în speranţa că o să li se deschidă apetitul pentru astfel de sonorităţi. Trebuie să ţii cont de specificul vârstei lor şi al timpurilor în care sunt crescuţi şi educaţi.

O face cu succes un cvartet de coarde polonez, Mozart Group. Combinând umorul şi tehnicile de cabaret cu muzica numită cultă, reuşeşte să o facă pe aceasta din urmă simpatică publicului tânăr. Unii vor strâmba din nas, probabil. Alţii vor înţelege şi se vor bucura de această pauză pe care le-o ofer :)

Categorii: 3 minute de pauză
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. E si cazul lui Andre Rieu…Mai intai au fost programate 3 concerte in Bucuresti…cu cost de bilet intre 100 si 800lei. Epuizandu-se biletele, s-au mai programat inca 3 concerte, pai e rost de bani din gros la Bucuresti, o afacere ca oricare alta, cum sa nu dea lovitura? La Ateneu insa, pe multi daca ii intrebi…poate nu au fost niciodata si acolo costul biletului este pornind de la 50 lei pana la maxim 80lei si e muzica adevarata.Astept sa ma combateti!!! insa toti cei ce fac asta fac de fapt fac manelizarea muzicii clasice. Numai bine!