3 minute de pauză

Ceea ce vă invit să vedeţi acum, ca pretext pentru a lua o pauză binemeritată, se numeşte dansul Sanddornbalance. A fost imaginat în 1996 de Mädir Eugster şi, până în 2011, a fost interpretat doar de el. În acel an, o japoneză, Miyoko Shida, a preluat extrem de dificila coregrafie şi, la scurt timp, a devenit faimoasă, datorită youtube-ului. E un dans al echilibrului, nu doar fizic. Al armoniei şi răbdării. Al eleganţei şi misterului.

Interesant e că Miyoko a fost, la început, jurnalistă. Abia mai târziu a descoperit magia dansului tradiţional şi, ulterior, a baletului. De atunci, a performat pe numeroase scene ale lumii. Dar ceea ce veţi vedea mai jos (şi vă sfătuiesc să vă rezervaţi mai mult de 3 minute, cam 7 :), pentru a vă bucura în linişte) depăşeşte cu mult ceea ce v-aţi imaginat până acum că este dansul.

Categorii: 3 minute de pauză
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Aplaud pana la inrosirea palmelor,chiar de nu se vede! Aceasta maiestrie,arta trebuie admirata!