3 minute de pauză

V-aţi gândit vreodată cât de importante sunt scările? Cele care leagă josul de sus şi susul de jos? V-aţi gândit că forma sau culoarea lor ar avea vreo influenţă asupra modului în care ştim, înţelegem, acceptăm să urcăm şi să coborâm în viaţă? Vă propun azi să vă imaginaţi cum v-ar fi urcuşurile şi coborâşurile pe scările de mai jos. Şi am şi nişte versuri potrivite. Ale lui Adrian Păunescu. Totul pentru pauza voastră zilnică de 3 minute :)

“În lumea plină de urmări / Eu sunt un om pe nişte scări, / În sus ce e, în jos nimic, / În jos ce e, în sus nimic.”

Foto: Lucas Portee

Foto: Matthias Haker

Foto: Nattapol Pornsalnuwat

Foto: Balazs Maka

Căci ce pot fi aceste garduri / Decât căzute foste scări / Decât căzute foste garduri.”

PS. Click pe poze, dacă vreţi să le vedeţi mari.

Categorii: 3 minute de pauză
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Mi s-ar fi parut potrivit sa ne spuneti macar caror locuri de pe glob apartin aceste scari. Oricum, este de apreciat ca ne-ati atras atentia asupra frumusetii lor.

  2. Atentie, ca si in viata, scarile pot duce undeva, dar pot si sa nu duca nicaieri. Cine le-a inventat s-a inspirat tot din experientele de viata traite. Uneori urcusurile sau coborasurile nu au alt rol decat de a te bulversa atunci cand nu sunt utile.