3 minute de pauză

Aşa-i că abia aşteptaţi să faceţi o pauză de la cotidian? Aşa-i că vă e dor de ceva frumos conceput şi realizat de om? Aşa-i că o să vă placă ce v-am pregătit azi şi o să împărtăşiţi cu prietenii voştri? :)) David Middendorp a început să studieze dansul la Conservatorul Regal din Haga. La scurt timp, din pasiune pentru dansul modern, se mută la Academia din Rotterdam. Va performa pentru mai multe ansambluri de balet şi trupe independente. Dar lovitura o va da atunci când începe să combine dansul cu tehnologia. Coregrafiile lui, care împletesc mişcările cu animaţii realizate chiar de el, au reuşit să cucerească publicul peste tot din lume, datorită imaginaţiei cu care au fost concepute, dar şi emoţiei pe care o nasc. 

Vă invit să vedeţi acum un fragment din Blue Journey (Călătoria albastră), în care se “vorbeşte”, prin gesturi, lumină şi umbre, despre căutarea identităţii într-o lume în care te simţi diferit.

Dacă vreţi să vă prelungiţi pauza, intraţi aici.

Categorii: 3 minute de pauză
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular: