3 minute de pauză

Mestecaţi gumă? Nu, nu neapărat din aceea fără zahăr, bună pentru că nu vă puteţi spăla pe dinţi după masă. Gumă de orice fel, cu arome care ţin 2 minute, dar pe care continui s-o mesteci din inerţie. Cel puţin aşa făceam eu pe vremea când “ciunga” nu se găsea pe toate drumurile şi era o mare şmecherie să apari molfăind zdravăn în faţa amicilor din bloc. Dacă făceai şi baloane, erai cel mai tare. Aveai asigurat respectul pentru următoarea oră. Sigur, cei mari strâmbau mai mereu din nas, că ne stricăm la burtă, că nu e frumos să plescăim, că nu se pocnesc baloane de faţă cu alţi oameni.

Adevărul e că nu-mi amintesc adulţi mestecând gumă pe vremea aceea. Era considerat lipsit de eleganţă. Ceea ce şi cred că e, într-o oarecare măsură. Iată un filmuleţ care încearcă să demonstreze că oamenii care “se dedau” la acest obicei :) sunt mai simpatici decât ceilalţi. Au luat câteva perechi de gemeni identici şi au pus mai mulţi oameni să decidă care le place mai mult: cel care mestecă gumă sau celălalt. Rezultatele pot părea surprinzătoare :)

Dacă vreţi să vă prelungiţi pauza, intraţi aici.

Categorii: 3 minute de pauză
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. DA : ronţăiala gumei de mestecat este totalmente un gest lipsit de eleganţă . Societatea actuală însă nu prea îşi face astfel de probleme …