3 minute de pauză

Ce obţii când pui la un loc un geniu în marketing care ştie să facă şi videoclipuri, un inginer de studio care compune muzică, un pianist cu o carieră solo în spate şi un violoncelist care face de toate? O formaţie cu succes rapid! The Piano Guys! Care vă propun pauza de astăzi! Aşa că puneţi-vă căştile sau daţi difuzoarele mai tare şi bucuraţi-vă de această performanţă deosebită, nu doar muzicală :)

Paul Anderson vindea piane în St. George, Utah, Statele Unite. Într-o zi, Jon Schmidt a intrat în magazin şi i-a cerut permisiunea să repete acolo pentru un concert. Aşa s-a născut ideea unui nou demers muzical, căruia i s-a alăturat şi violoncelistul Steven Sharp Nelson. N-au bătut cărările clasice, ci au mers direct pe youtube, unde primul lor videoclip a devenit imediat un hit. A urmat, evident, semnarea unui contract cu Sony şi, implicit, lansarea pe plan mondial a unor albume. N-au încetat, însă. să folosească internetul ca principal vehicol de promovare. Aşa că azi, canalul lor are peste 350 de milioane de vizualizări!

Muzica lor e un amestec de piese clasice şi fragmente de cântece populare. De cele mai multe ori, melodiile sunt rezultatul combinării mai multor surse audio. De aceea, uneori, pare că o întreagă orchestră îi acompaniează pe cei doi. Dar nu e decât rezultatul muncii foarte migăloase, inteligente şi plină de imaginaţie.

Dacă vreţi să vă prelungiţi pauza, intraţi aici.

Categorii: 3 minute de pauză
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular: