3 minute de pauză

Am pregătit pentru voi astăzi un pretext de pauză care o să vă cam dea peste cap! Cel puţin aşa sper :) Vedeţi voi ursul acela mare, simpatic şi zâmbăreţ din poza alăturată? Câţi dintre voi aţi rezista tentaţiei de a-l îmbrăţişa dacă ar veni spre voi cu braţele deschise? Şi apoi, de ce n-aţi face-o? V-aţi întreba cine e în costum? Cum arată, la ce se gândeşte sau ce mâncare îi place? Nu cred :) Ei bine, lăsaţi treburile pentru un minut şi jumătate. Merită!

Numele lui e Fabian Bischoff. Are 28 de ani şi, în urmă cu 8 ani, a fost victima unui grav accident de maşină. În care a suferit un traumatism craniocerebral sever, ce l-a transformat într-un om mai mult singur şi evitat de ceilalţi, din cauza handicapului său. Atunci când nu poartă costumul, Fabian nu e îmbrăţişat decât de familie. În autobuz, de cele mai multe ori, scaunul de lângă el rămâne gol. Vă daţi seama în ce lume trăim, dacă e mai uşor pentru oameni să îmbrăţişeze un urs de pluş decât un alt om?

Categorii: 3 minute de pauză
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. poate ar fi fost imbratisat si ca om, daca ar fi cerut asta! eu l-as fi imbratisat cu mare drag, daca as fi stiut ca asta isi doreste!

  2. Din pacate aceasta este lumea in care suntem nevoiti sa traim,pentru multi valorile se masoara in bani,pozitie sociala sau rasa -frumusetea interioara nu este ceva care merita vazut/cautat….pacat !