3 minute de pauză

Aveţi o zi mai grea? Vă simţiţi un pic mai obosiţi sau mai indispuşi decât de obicei? V-a enervat cineva? Vreun şef, vreun coleg, vreo rudă, vreun trecător? Ei bine, vă dau eu un motiv să vă înseninaţi. Şi, dacă n-oi reuşi, să nu-mi spuneţi mie pe nume :) Dar, pentru asta, trebuie să luaţi o pauză ceva mai lungă de 3 minute. Pentru că lucrurile frumoase nu durează întotdeauna puţin :)


Aveţi răbdare până la sfârşit! Merită să aflaţi de ce dansează micuţul acesta. O să vă placă încă şi mai mult decât performanţa lui :)

Categorii: 3 minute de pauză
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Multumim din suflet!! Frumos clipul si instructiv!! Inca mai exista suflete care-si doresc ca toti ceilalti oameni sa fie fericiti!! Poate ca inca nu suntem pierduti noi oamenii ca specie cu multe simtaminte!! Superb clipul -ce mult mi-a placut!! Sa ai un sfirsit de saptamana reusit si cu multa iubire!!!