3 minute de pauză

grantVă invit să-l cunoașteți azi pe Grant, un băiat de 6 ani. De ce? Pentru că s-ar putea să învățați câte ceva de la el. Și, mai ales, să descoperiți un pic din viața unei astfel de persoane. Pentru că Grant suferă de nanism, adică nu mai crește așa cum ar trebui pentru vârsta lui. De altfel, veți vedea în filmuleț, la început, cum el însuși se compară cu frățiorul lui de doar un an. În afară de asta, e un copil absolut normal. Îi place să alerge, să se joace, să escaladeze, să cânte, să danseze, să picteze și să citească. Și să gătească, mai ales ouă :)

Evident, multe lucruri sunt mult mai greu de făcut decât pentru un băiețel de 6 ani. Să urce și să coboare scări, de exemplu. Să se spele pe dinți sau pe mâini. Dar el e determinat să le facă, indiferent cât timp i-ar lua. Mama lui povestește că, prima dată când a urcat singur scările către dormitor, i-a luat 45 de minute. Ea stătea acolo și plângea, privindu-l, de bucurie că are un fiu atât de luptător.

Grant mărturisește că se simte rănit când cineva spune despre el că e un copilaș, pentru că nu e. E doar o persoană mai mică. Și că asta n-ar trebui să conteze!

Categorii: 3 minute de pauză
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular: