3 minute de pauză

Vă invit să faceţi azi o pauză de mai puţin de 3 minute, dar intensă. Pentru că nu vă propun o melodie sau câteva fotografii frumoase, ci un scurt filmuleţ cu o fetiţă de 3 ani, care face un gest deosebit. Cât timp mai există astfel de copii, mai există o speranţă pentru specia noastră. De aceea, lăsaţi deoparte ce faceţi şi luaţi o pauză. Merită! :)

Emily are 3 ani şi a văzut într-o zi fotografii ale unor copii fără păr. Cum ea are o splendoare de podoabă capilară, i-a întrebat mirată pe părinţi de ce micuţii aceia erau raşi în cap. Şi i s-a explicat că sunt bolnăviori şi, din această cauză, le-a căzut părul. Emily a spus, tristă, că le-ar da din părul ei, că ea are destul. Fără să ştie, fetiţa le-a dat părinţilor ideea de a dona părul pentru confecţionarea de peruci pentru copiii bolnavi de cancer.

Unchiul lui Emily e frizer. Sau “hair stilist”, dacă preferaţi. Aşa că micuţa noastră n-a avut nicio problemă să se lase în mâinile lui. Cu o singură condiţie: să-i tundă înainte păpuşa, ca să fie la fel amândouă. La final, Emily pare încântată de cum arată şi bucuroasă să pună într-un plic părul şi să-l trimită copiilor care au mai multă nevoie de el decât ea.

Categorii: 3 minute de pauză
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Frumos si incurajator… Ma gandesc la ce ni se pregteste noua… Clipul este minunat. Multam.

  2. Superb clipul!! Multumim radu!! Inca mai exista suflete minunate pe planeta la asta a contribuit sigur si superba ei mamica!! Si sá speram ca asa va creste si nu se va schimba cind va creste mare!! Si ca nu-i va distruge nimeni sufletul ei cel minunat!!!….da!!! Mai avem speranta!!! Mi-a inseninat ziua minunea asta de copil!!! Minunat!!!

  3. Frumos mesajul transmis aude fetita. Ma bucur sa stiu ca inca se mai fac lucruri bune pe lumea aceasta. Noi suntem prea ocupati cu vietile noastre atat de ‘grele’ incat uitam ca sunt suflete care au nevoie de noi.

  4. Impresionant ! Mai sunt astfel de copii, chiar am întâlnit câţiva. Sunt frumoşi şi în exterior, dar şi în interior. Mai avem o speranţă.