3 minute de pauză

E momentul să vă opriţi din nou din plicticoasele sau/obositoarele corvezi zilnice. Nu mult, ca să nu vă pierdeţi entuziasmul :) Doar câteva minute, pentru o pauză de umplut bateriile. Pentru azi am iar o propunere muzicală. Dar nu una oarecare. Un cvartet de doamne care reuşesc să demosntreze că şi muzica simfonică poate fi “fun” :) Eu cred că, dacă ar fi mai multe ca ele, tinerii n-ar mai fugi de concertele clasice.

Salut Salon e formată din 4 tinere instrumentiste germane, care cântă la pian, violoncel şi două viori. S-a născut în anul 2000, la iniţiativa Angelikei Bachmann și a lui Iris Siegfried. Cele două se cunoşteau din şcoala generală şi încă din liceu au format un duo. Abordarea nonconformistă a partiturilor clasice le-a adus notorietatea. Şi, după câţiva ani, au cooptat alte două doamne, formând cvartetul care susţine concerte în toată lumea. Cam 100 pe an :) Combinând muzica folk, cea de film, jazz şi simfonică, reuşesc să facă din fiecare spectacol o experienţă de neuitat. Vă invit să le ascultaţi:

Categorii: 3 minute de pauză
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Excelent! Avem si in Romania un cvartet de coarde, tot doamne…. Unde sunt?