vise de hârtie

Mai țineți minte cum, copii fiind, îndoiam o foaie de hârtie și decupam forme umane care, odată despăturite, păreau a se ține de mână? Cam la asta se reducea ”talentul” meu de a transforma hârtia. A, mai făceam și avioane. 8 din 10 nu reușeau să zboare prea departe. Mi-ar fi plăcut să fac origami, dar nu cred că aș fi ținut minte multele plieri și succesiunea lor :) Ei bine, azi vă propun să vă minunați. Eu am făcut-o, văzând ce e în stare Maude White din Hudson Valley să facă din hârtie, cu ajutorul unui simplu cuțit foarte bine ascuțit.

Maude spune că întotdeauna a știut că nu sunt suficiente cuvintele pentru a comunica. Văzul are o mare pondere în modul în care percepem și interpretăm realitatea. De aceea, mărturisește ea, s-a apucat să ”taie” hârtia. Cu care a dezvoltat o relație specială. O consideră puternică și de încredere. Și, după ce a fost folosită doar ca suport pentru a transmite celorlalți povești, a devenit ea însăși personaj al comunicării dintre oameni. Vă invit să admirați rezultatele muncii lui Maude. Nu uitați: totul e pe bază de lucru manual, nefiind implicată vreo mașinărie!

 

 

PS. Click pe poze pentru a le vedea mai mari.

Sursa

Categorii: imaginaţie şi talent
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
  •  

    Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

    Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


    Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

    [fbcomments]

    Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


    1. INCREDIBIL ! DAR ASTEA SE RUP , DOAMNE , CATA MUNCA ! MAI USOR DE REALIZAT CU CROSETA SI MAI REZISTENTE . ORICUM , E MINUNAT .

    2. Am admirat ceea ce aţi prezentat însă şi eu am făcut cu copiii din Ogra fulgi de zăpadă . Copiii au fost încântaţi de ceea ce ieşea din mâna lor cu toate că noi nu eram experţi în decuparea hârtiei . E drept am mai făcut origamii însă nu mă pricep la avioane … am confiscat câteva de la copii dar nu am fost nici măcar curioasă cum se fac .