Super-mega-extra concurs!

E timpul pentru un nou concurs, unul special, de această dată! Pentru că premiile constau nu în obiecte oarecare, impersonale şi reci. Ci în cărţile scrise de mine. Pun la bătaie două seturi cu majoritatea volumelor publicate de mine de-a lungul timpului. Şi nu în forma lor electronică, ci old fashion, pe hârtie albă şi frumos mirositoare a tipar :)

Aşadar, dacă vrei să câştigi aceste cărţi, cu autograful autorului, desigur :)
Să spui morţii noapte bună – versuri
Oglinda mişcătoare – Tehnici de propagandă, manipulare şi persuasiune în televiziune
Printre rânduri – interviuri cu personalitănţi marcante ale culturii româneşti
Păstrătorul – dramaturgie (3 piese)
Rămăşiţe de tinereţe – versuri
Jocul de-a fericirea – dramaturgie (3 piese)

iată ce ai de făcut: intri aici şi dai share uneia din cele 4 poze care promovează acest blog. Şi însoţeşti imaginea aleasă cu un link către ce postare de pe blogul meu ţi-a plăcut cel mai mult.

Cei doi câştigători vor fi aleşi prin tragere la sorţi, pe 15 noiembrie, dintre toţi cei care au sharuit cel puţin una dintre poze, însoţită de un link către un articol de pe blog!

***

Dacă vrei, poţi primi direct prin mail informaţii despre orice postare nouă de pe blog. Nu trebuie decât să te abonezi la newsletter (în meniul din dreapta).

Categorii: concurs
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Radu particip si eu la concurs doar pt a promova operele tale.si cum stiu ca nu am sa cistig eu concursul cartile vreau sa le cumpar !tin f mult sa le am pt ca sigur vor fi lecturi mai mult decit interesante.daca pot sa le am si cu autograful tau atunci as fi super fericita.

  2. Eu am mai participat la un concurs organizat de tine, dar comentariul de atunci este inca in asteptarea moderarii. :((

   1. Nu este in asteptarea moderarii. Cum explicam si acolo, nu intentionez sa fac publice comentariile, pentru a nu da posibilitatea altora de a se inspira :) Si, intre timp, am anuntat si castigatorul.

  3. UN CONCURS FOARTE BUN SI MOTIVAT ESTE PAREREA MEA SI TOTODATA DE CULTURA