spamuri

Hai că de mult nu ne-am mai amuzat cu capacităţile fenomenale ale lui google translate de a da o nouă savoare limbii române. Câteva mostre de mesaje esenţiale, care riscau să se piardă în spam-ul blogului. Noroc că sunt vigilent :)

Felicitări pe care au unul dintre cele mai sofisticate bloguri am dat peste ceva timp în ! Ei doar incredibil cât de mult vă poate lua departe de ceva pur și simplu din cauza modului vizual frumos este. Le-ați pus împreună un format grafic mare blog spațiale mari , clipuri video , layout-ul . raduherjeu.ro este cu siguranta un blog trebuie să-vedea ! Salutari!

Recunosc , nu am fost pe raduherjeu.ro într -o lungă perioadă de timp cu toate acestea, a fost un alt bucurie să vezi Acesta este un astfel de subiect important și ignorat de către atât de multe , chiar și de profesioniști . Eu vă mulțumesc pentru a ajuta la a face pe oameni mai constienti de problemele posibile.

Am dorit în mod incontestabil să se ridice o confirmare a fi un mijloc de a ne aprecia pentru toți o contribuție glorios , am fost afișate pe raduherjeu.ro . Poke mea de internet extinsă la a imediat fost celebru cu mari strategii pentru a trece peste cu prietenii mei , precum și de familie . ne-ar demonstra care majoritatea dintre noi vizitatori în esență, au fost , fără îndoială sfințit să existe într-un sat cu oameni foarte vizibil mai nediluat cu indicii profitabile . ne simțim într-adevăr, îndatorați să fi detectat paginile dvs. de web , precum și comportamentul de aramă la cele mai asa ceva – mai sărbătoare extraordinară minute în cu o masă aici . Va multumim din nou pentru noi toți un detaliu . ceea ce privește

Acest lucru este foarte true.I pierdut greutatea mea modificările aduse tocmai din alimente , ținând seama de ansamblul vegetarian și a scăzut carb raduherjeu.ro ma ajutat foarte mult si am sugera cele mai bune urări tuturor.

PS. Orice asemănare cu comentarii reale ale unora la postările mele este pur întâmplătoare! :)

Categorii: diverse
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Ce comentariu as putea face? Am inteles ironia, va felicit ca, printre lucrurile serioase , mai strecurati si o gluma…Din pacate, cine nu stie carte nu va simti ghimpele si, nu-i asa?, nimic nu-l va ajuta sa-si puna la punct nici sintaxa, nici gramatica….Intristator, chiar foarte, mi se pare limbajul agramat al unor personaje din filmuletele publicitare, sau al unor “stiristi”( T.V., Antene ,Rtv….) Cu ei ce propuneti sa se faca?

  2. Imi amintesc de glumele ce le citeam candva pe forum uri, gen ce gasesti pe google cand scri roman.
   Ma amuzam teribil dar ma intristam si foarte mult cand erau afisate tot felul de informati de genul “tigan, table, manele” , chiar daca probabil noi avem cei mai buni programatori, insa asta-i viata nu ai ce-i face.
   Majoritatea suprima minoritatea(oameni buni).