seară de film

Să mai vedem și o comedie, dar din cele la care nu se râde cu gura până la urechi. Cu un umor ceva mai puțin ostentativ și, deci, nu pentru toată lumea. Veți fi surprinși, poate, de alegerea regizorului pentru rolul principal. Pentru că este o actriță cu un remarcabil palmares de personaje dramatice. Sigur, că nici în acest caz, cea căreia îi dă viață nu e lipsită de o dimensiune ușor psihotică, imatură și depresivă. Dar, hei, cine e complet normal? Charlize Theron se descurcă foarte bine în a juca rolul acestei femei care îmbătrânește, dar nu se decide să se maturizeze!

Young Adult (2011)

8 ★ de la mine!

***

Te invit să vezi toate recomandările mele făcute aici.

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Mi se pare normal şi firesc procesul de îmbătrânire … cel de maturizare presupune experienţă dar nu numai ! Unora le reuşeşte maturizarea , altora ba !