seară de film

Ne întâlnim iar cu regizorul meu italian favorit. De data asta, el părăsește Italia, și ca locație, și ca atmosferă, și ca tematică, și ca subiect. E un film despre iubire și aparențe, despre artă și artiști. Dar nu din cei la care vă gândiți voi. Chiar dacă nu seamănă cu multe din creațiile sale precedente, pelicula de azi poartă amprenta inconfundabilă a lui Tornatore. Și, așa cum ne-a obișnuit, atenția pentru detalii, atât la scenariu sau la regie, cât și la imagine, este definitorie pentru rezultat. Interesant, original, profund. Cu un Geoffrey Rush care face un rol impecabil. Nu lipsește, desigur, muzica lui Ennio Morricone :)

The Best Offer (2013)

8 ★ de la mine!

***

Te invit să vezi toate recomandările mele făcute aici.

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Super film, e unul dintre preferatele mele. Un mystery dramatic, o poveste de dragoste ce se naste din surprinzatoarea naivitate( sau pur si simplu orbirea unui barbat care se indragosteste pentru prima data ?) a unui foarte versat licitator si colectionar de arta pentru o tanara seducatoare, prototip al idealului sau feminin.