seară de film

Interesant scenariu vă propun pentru azi. Un cuplu proaspăt căsătorit trebuie să-şi anuleze luna de miere pentru a pregăti funeraliile celui mai bun prieten al celor doi, care a murit imediat după nunta la care a fost cavaler de onoare. Un sufletist, instabil, autodistructiv, mai mereu beat sau drogat, de prea multe ori deplasat în atitudinile sau glumele sale, bărbatul era de multe ori tolerat. Ei bine, cei doi vor descoperi în călătoria lor o mulţime de lucruri pe care nu le ştiau despre el. Un film bun despre prietenie, iubire şi sacrificiu.

Best Man Down (2012)

8 ★ de la mine!

***

Te invit să vezi toate recomandările mele făcute aici.

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Mi se pare neinspirată ideea regizorului de a strecura elemente de umor în ceea ce ar trebui să fie o dramă. Plus că sunt o grămadă de detalii care n-au nici o relevanță, gen prietenul gay al preotului, sau dependența de pastile a miresei. Ce naiba de legătură au astfel de amănunte cu subiectul filmului? Nici prestația actorilor n-a fost la înălțime. Mi-a plăcut doar Addison Timlin, o copilă frumoasă și talentată care și-a făcut rolul foarte bine. Cred că fata asta a salvat filmul, probabil că dacă nu era ea aș fi renunțat să-l văd până la sfârșit.