seară de film

Vă invit azi să intraţi în fascinanta lume a parapsihologilor. Mai mult sau mai puţin falşi. Pe care încearcă să-i demaşte o psiholoagă şi asistentul ei. Scenariu interesant şi relativ original, atmosferă bine creată şi suspans. Cât din ceea ce vedem credem, şi cât din ceea ce credem e real? Un trio de excepţie pune pe roate intriga: Robert de Niro, Sigourney Weaver şi mai tânărul, dar deja afirmatul Cillian Murphy. E unul dintre acele filme la finalul căruia simţi nevoia să revezi câteva scene, pentru a-ţi da seama ce-ai pierdut, absorbit de desfăşurarea evenimentelor de pe ecran. Cam cum se întâmplă cu prestidigitatorii de pe scenă, care ştiu să-ţi distragă atenţia de la mecanismele prin care creează misterul.

Red Lights (2012)

8 ★ de la mine!

***

Te invit să vezi toate recomandările mele făcute aici.

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Eu nu am încredere în toţi psihologii . Cea care m-a testat anul trecut la locul meu de muncă nu a respectat legea actelor . Nu-i dau numele public însă poate să-şi piardă dreptul de a practica … dar văd că legea e doar pentru unii . Psihologii se contraziceau … aveam testare pozitivă la un alt psiholoag şi încă valabilă !