seară de film

Ce iese din interacţiunea dintre o proprietara unei galerii de artă din Chicago şi o familie obişnuită dintr-un mic orăşel american? Cum reuşesc să comunice oameni atât de diferiţi încât par extratereştri unii altora? Ce-i poate lega? Filmul pe care vi-l recomand încearcă să dea câteva răspunsuri, dar o face într-un mod interesant: permite spectatorului să completeze zonele mai neclare cu propria experienţă de viaţă.

Junebug (2005)

Eu i-am dat 8 stele din 10!

***

Te invit să vezi toate recomandările mele făcute aici.

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Hmm, am mai vazut eu filme de prin 1990, dar se pare ca si tu esti fan, ceea ce ma incanta destul de mult, poate cu ocazia zilei de craciun faci si tu o lista ceva mai mare, chiar daca ai mai vorbit despre filmele respective.

   Filmul pare a fi superb, insa astept in seara asta sa il vad, sper sa fiu multumit(is mai pretentios eu, nu o lua in nume de rau).

   Imi place la tine este foarte atent la detali, ai precizat mai sus, de ce aprobi sau nu un comentariu, ceea ce este corect si de apreciat.