o nouă premieră a piesei mele “Autorul”

La 10 luni după prima punere în scenă (profesionistă) a unei piese scrise de mine, iată că un al doilea teatru îmi face onoarea de a considera unul din textele mele dramatice demn de a prinde viaţă în faţa spectatorilor săi. Aşa că, pe 2 noiembrie, voi fi alături de actorii Teatrului Ion D. Sârbu din Petroşani, care vor transmite publicului gândurile mele.

Ca şi data trecută, telefonul venit de la regizorul Boris Melinti m-a luat prin surprindere. Chiar dacă anterioara punere în scenă s-a dovedit a fi un succes, în continuare mi se pare ireal că oamenilor le place ce-am scris şi, mai mult, consideră că merită împărtăşit. Se pare că aşa a simţit şi directoarea lăcaşului de cultură din inima Văii Jiului, actriţa Nicoleta Lucreţia Bolcă, cea care a dat lumină verde producţiei. Îi mulţumesc pentru asta. Şi sper ca spectatorii să-i confirme încrederea pe care a avut-o în creaţia unui om care nu se consideră, nici pe departe, dramaturg.

Evident, la întoarcere, vă voi povesti cum a fost! :)

PS. Click pe poză pentru a vedea afişul spectatcolului.

Categorii: anacronic, peripeteia - Περιπέτεια
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Tocmai m-am întors de la Teatru (în Petroşani !!). O piesă plăcută, cu un crescendo neaşteptat (inversarea fanteziei cu realitatea – ceea ce din păcate se întâmplă la noi în ţară, acum! – şi, bineînţeles, politicul e de vină).
   Felicitări !!!
   La fel actorilor !!!

  2. Felicitari si numai bine !!!! Sa auzim ca de la PETROSANI veniti la MARE mult noroc !!!!