Din vremuri de demult

Ah ce vremuri! Tânăr şi, în pofida pozei, destul de liniştit :) Aveam 15 ani şi viitorul părea atât de îndepărtat. De altfel, cred că visele mele lucide nu mergeau pe atunci decât cu maxim 10 ani înainte. Aici eram chiar la o aniversare, a fostului coleg de bancă din generală.

Şi, oricât ar părea de ciudat, pe vremea aceea, cel puţin în lumea mea, la astfel de petreceri nu se bea alcool. Aşa că ipostaza în care m-a surprins fotograful nu este datorată unui astfel de ingredient. Nici draci nu aveam! Pur şi simplu am vrut să facem nişte fotografii haioase. Mie mi s-a părut potrivit să pozez în mare star rock, care-şi zdrobeşte chitara pe scenă, în orgasmul general al spectatorilor intraţi în fibrilaţie. Mai ales că nu mi-au plăcut niciodată nici muzica de genul ăsta, nici gesturile şi atitudinile asociate acesteia.

Da, ştiu, eram copii şi aşa ne distram noi! Şi nu-mi pare rău deloc că aşa era pe atunci. N-aş da adolescenţa mea pe a unuia din ziua de azi, indiferent câte iphoane mi-ar aduce asta.

PS. În timpul realizării pictorialului, nicio chitară nu a avut de suferit :)

Şi un hit pe bază de chitară, din acelaşi an.


PPS. Click pe poză, dacă vreţi s-o vedeţi mai mare.

Categorii: fotografii
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. super ! Veselie mare , pura si traita cu intensitate ! He-hei unde esti copilarie cu muzica si poezia ta ? Poza e foarte , foarte reusita :)

  2. Esti simpatic omule, trebuie sa treci prin acele vremuri ca sa poti regreta. Oricum perioada adolescentei era minunata acum trebuie sa-ti duci copilul la psiholog sa treaca peste aceasta .